Micellair water op je porem en gaan? 

Ik kan best een meisje-meisje zijn. Althans, dat vind ik. Er komen zat dagen voorbij dat ik mn haar in een knot gooi, een destroyed denim aan trek en zero f*cks geef om hoe ik eruit zie. Maar één dingetje zal ik nooit vergeten: mezelf opmaken alvorens ik het fort verlaat. 

Ik hou van een kleurtje op mn ogen. Dat dat kleurtje zwart is, hoef ik jullie vast niet te vertellen. Ik leef voor die kleur. Je zult in mijn kledingkast ook weinig andere kleuren aantreffen. Het is veelal zwart, wit, grijs en hier en daar een verdwaalde felle kleur. Enfin. We dwalen af. 

Bovendien heb ik altijd een BB-crème op met een teint, want ja, ik hou van egaal, snap je wel. 
Nu heb ik al een tijdje last van jeugd(?!)puistjes. Nu snap ik Gall&Gall als ze voor de honderdste keer om mijn legitimatie vragen bij het afrekenen van een goede fles wijn. Door die dingen op mn voorhoofd raken die medewerkers de kluts kwijt. En ikzelf ook, zo af en toe. Ik bedoel, die hoor je niet meer te krijgen als je een dergelijke leeftijd gepasseerd bent. 

Tijd voor actie. Nu moet ik heel eerlijk bekennen dat ik nooit zo’n ster ben geweest in het reinigen van mijn huid, terwijl dit eigenlijk best boel belangrijk is. Ik jas wat micellair water op mn porem, een kind kan de was doen, dacht ik zo. Blijkt dat dus heel niet zo te werken. Gevalletje beter laat dan nooit, zeg ik. Ik heb nu wat verzorgingsproducten aangeschaft van Biodermal. Gewoon om eens te kijken wat het doet. Plus, Kruidvat heeft nu een 1+1 deal. Tipje. 

Ik moet wel zeggen dat het wat tijd vergt, maar hey, mijn zachte gezichtje praat voor zichzelf. Die micellair water kon ik niet laten staan dus ook die heb ik gekocht. Natuurlijk ook een reiniging voor na het verwijderen van je make up. Und dan heb ik een serum voor de vlekjes in mn gezicht. Deze moet je tweemaal daags dunnetjes opsmeren. Trouwens, je MOET niets he. Laten we dat even voorop stellen. Na mn serum knal ik er nog een dag/nacht crème overheen. Het zijn beste stappen als ik die potjes en tubes naast elkaar neerzet, maar huidverzorging is dan ook een redelijk belangrijk ding.

Mijn badkamer ritueel is ineens van vijf luttele minuten naar een godvergeten halve dag gegaan, maar hey, een zacht gezichtje heb ik aan het eind van de dag. En dan ga ik nu verder met mn boek “Babe, you got this”. Overigens ook een flinke tip, maar daarover de volgende keer meer. Enjoy your saturday. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.