F*ck you als je klapt voor een piloot! 

Heel veeleisend ben ik niet als ik op reis ga. Dat ik drie(!) godvergeten uren eerder op Schiphol moet zijn om mijn koffer in te checken, neem ik op de koop toe. Ditmaal ging ik naar Valencia voor een paar dagen, dus die grote koffer kon ik volgens vele omstanders thuis laten. Die mensen hebben hoogstwaarschijnlijk mijn kledingkast nog niet gezien. (dat ik die nog niet heb aangeschaft na verhuizing, laat ik even achterwege) Je snapt m’n punt vast. 

Ik besloot twee outfitjes in te pakken per dag. Als ik ergens een hekel aan heb, is het gebrek aan keuze. Als ik op zonvakantie ga, neem ik dan ook altijd een ruime keuze aan kleding mee. Alle hotelgasten zouden hier profijt van kunnen hebben, ik zeg het je. Enfin. Nu was dit zeker niet nodig, dat besefte ik ook best. Ik had zelfs nog ruimte over in m’n last-minute gekochte “cabin trolley”. Goddamn, wat bekt dat toch lekker, he. Cabin. Trolley. 

Het feit dat ik jankende kinderen in een vliegtuig het liefst ergens stop waar ik ze niet horen kan, liet ik even van mij afglijden. Ik ging naar de zon. Niets of niemand kon mijn dag verpesten. Ik klop hem overigens even af, want Jaxx was de eerste keer super zoet in het vliegtuig. Laten we hopen dat de volgende keer geen terror vlucht wordt, omdat ik het voor de zoveelste keer over mezelf afroep.

Uiteraard ging m’n vlucht gepaard met pringles en een rood wijntje. Man, wat was ik in de zevende hemel. Een paar stelsels verder en ik was er letterlijk. De vlucht naar Valencia ging, met m’n hete muziek in m’n oren, ontzettend snel en die piloot landde zoals ik een boterham met pindakaas smeer voor Jaxx: kei smooth. 

Maar nu vraag ik je: WATSQUEPASA met mensen die klappen voor een piloot in het vliegtuig?! Wat is er mis met je, als je het verdomme in je hoofd haalt te klappen als een piloot landt?! Last time I checked, was het z’n werk. Volgens mij doet hij dat ook een paar keer per dag. Mocht het nu niet op de planning staan dat hij landt, en meneer doet het tóch?! A la! Klap je handen helemaal rood, en gooi er misschien nog een “whoehoe” in om het af te maken. Ik bedoel, als we zo gaan praten hè, dan verwacht ik minstens een wave en een fanfare als ouders hun kinderen bij mij op komen halen na een dag opvang. Ik bedoel, ik heb toch goed voor hun schatjes gezorgd dan?! 

Nee, ik kan alles aan, maar van bovenstaande gaan mijn armharen -die ik niet heb- overeind staan. Dus ik zeg: een hele fijne dag aan iedereen, behalve als je voor een piloot klapt. Dan mag je van mij naar de H&M lopen, kleding kopen, en verdomme KLAPPEN voor de caissière. 

De volgende keer geen gezeik van mijn kant, maar tips wat te doen en wat te eten in een mooie stad als Valencia. 

2 gedachten over “F*ck you als je klapt voor een piloot! 

  1. Hahahaha moet keihard lachen om je blog. Vind het doorgaans ook mega overdreven. Maar heb 1x toch echt hard geklapt. We kwamen in een gruwelijke storm terecht en de turbulentie leek meer op een 10 dubbele loop in de achtbaan. Ik was dus behoorlijk blij toen we weer veilig geland waren. En vond op dat moment het klappen dus ook niet zo vervelend haha.

    En Valencia.. Zucht.. prachtige stad. Wil er weer heen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.