Zon weg, motivatie dus ook. Bikini’s shoppen dan maar. 

Ik hou van zomerse activiteiten. Dat de zomer nu ver te zoeken is, merk ik dan ook aan alles. Ik ben chagrijnig, heb het snel koud en de drang die ik normaliter voel om te sporten zodat ik er nog enigszins florisant uitzie als de kleding wat minder verhullend wordt: gone. Net zoals de zon hier. Gevlogen. Foetsie. Ik moet zeggen dat ik even heel goed bezig was. Snoep was verboden, ik at gezond en om de dag hees ik me zowaar in m’n hardloop-outfit. Dat laatste doe ik overigens nog steeds, maar die andere puntjes? Not so much.

Roze koeken gaan erin als, ja, wat eigenlijk. Koek. Ik probeer me soms te bedenken dat het roze bij luizen vandaan komt, maar hoe vies ik dat ook vind, hij is binnen twee seconden weg. 

Wel ben ik op zoek naar de perfecte bikini. En hoewel ik me ontzettend ongemakkelijk voel als ik ze pas, hou ik van de zomerse kleurtjes. Ik ben zelf nog een beetje zoekende, omdat ik absoluut nog niet weet waar ik komende zomer in wil flaneren. Misschien koop ik wel gewoon een badpak, zodat je he-le-maal niets ziet. 

Mijn top 4 van dit moment: 

Ik ben wild van zwart/wit. Ook de bikini vind ik heel erg leuk, maar als ik het zelf aan heb, voel ik mij weer 16. Correctie: 12. Deze staat dus in m’n top 4, maar ik zou hem hoogstwaarschijnlijk niet dragen. Tipje, tho. Want hij is super leuk! 

Ik laf het mix&match idee. En wat word ik vrolijk van dit printje. Cocktailtje, flinke zon op je beck, en tijdschrift in je hand. Dit is zeker een bikini die ik zou willen hebben. 


De kleur van m’n ziel. Mijn favo kleur, met alles. De kleur die eigenlijk geen kleur is: zwart. En ik hou van simpel. Daar voldoet deze bikini geheel aan. Als ik toch niet voor een printje ga, zal deze zeker aan de collectie toegevoegd worden. Hell yes. 

Kom maar op met die tierlantijnen. Ruffles, lace. Niets is mij gek genoeg. En laat die witte bikini er nu ook nog eens voor zorgen dat je wat bruiner lijkt als dat je daadwerkelijk bent. Eh, min die eerste paar dagen. Melkflessen-alert als je geen zonnebankie hebt gepakt voordat je je lange broek inruilt voor het blote benen verhaal. Het enige jammere aan deze bikini vind ik dat-ie iets weg heeft van ondergoed. Hmm. 

Uiteraard had ik ook m’n ‘what the F” momenten tijdens het zoeken naar de perfecte bikini, die ik overigens nog steeds niet heb gevonden. Deze wilde ik jullie niet onthouden. Chapeau H&M, chapeau. What. The. F. 

Een gedachte over “Zon weg, motivatie dus ook. Bikini’s shoppen dan maar. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.