Paracetamol in je haar smeren doe je zo

Ik ben geen persoon die gevoelig is voor sprookjes, mythes, legendes en the whole shebang. Ik ben nuchter, neem de dag zoals hij komt en zucht van opluchting dat ik hem weer heb overleefd.

Bijgelovig ben ik absoluut niet, maar als ik een ladder zie staan als ik over straat stiefel, loop ik er toch liever met een boogje omheen dan dat ik eronder door banjer. Ja, eh, je weet het niet. Ik wil ze niet boos maken daarboven. Of nog een leuke: om je onderkin weg te krijgen, hoef je alleen met de bovenkant van je hand, tikjes tegen het gevaarte te geven. Ik kom niet meer bij als ik tijdens een sessie gtst met een zak chips in m’n linkerhand zit, en met de andere hand rustig een halfuur tegen m’n grote vriend aan beuk.

Zo zie ik op social media ook vaak verhalen voorbij komen waar m’n rechter wenkbrauw spontaan omhoog schiet bij het lezen van de eerste zin. Ik bedoel, ik snap heus dat er mensen zijn die die onzin wél geloven. Maar kom de hel op, man.

Toch heb ik iets voorbij zien komen, waarvan ik denk: ik doe het gewoon. Ik heb geen malle moer te verliezen. Zo las ik laatst dat je, als je last hebt van roos en/of schilfertjes, je dit makkelijk op kunt lossen door paracetamol fijn te stampen, dit te mengen met je shampoo en met dat goedje vervolgens je haren te wassen.

Enerzijds ben ik enigszins sceptisch. Maar probeer ik het niet, zal ik er nooit achterkomen of het verhaal nou lulkoek was of juist niet.

Ik heb vandaag voor het eerst twee hele paracetamolletjes platgewalst, om die vervolgens te mengen met m’n Garniertje. Of het werkt weet ik pas over twee weken. Ik bedoel, de resultaten van sporten zie je ook niet na eenmaal inspannen, he. Keep you posted!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.