Budgetshoppen met Jens

Nu het steeds dichterbij komt, wordt het ook rete spannend: de overdracht van ons nieuwe huis. Spannend want ja, het is je eerste echte koopwoning en nee, het is geen kledingstuk wat je achterin de kast kunt leggen omdat het toch nét niet is wat je zocht. Deze shit is serieus. Dus voor mij extra spannend.

Het leuke gedeelte gaat ook weer komen. Het inrichten. Nu weten we eigenlijk al vrij zeker dat wat in dit huis staat, niet mee gaat naar het nieuwe huis. Dus je maakt lijstjes met benodigdheden, moodboards om te kijken wat je nu eigenlijk heel erg leuk vindt en wat niet. Tenminste, ik doe dat. Want hoewel ik het strakke adoreer, kan ik ook de vintage kant ontzettend waarderen. En hoe leuk is het om die twee te combineren op een speelse manier. Ik zie een uitdaging.

Nu zou ik Jennifer niet zijn als ik niet op zoek ga naar toffe accessoires en dan het liefst voor zo min mogelijk geld. Het is voor mij een sport en ik schaam me er niet voor, kan ik je  vertellen. Hoe cool is het om bijvoorbeeld meubilair bij de Kringloopwinkel te scoren en geheel naar jouw hand te zetten. Ik deed het met de babykamer van Jaxx ook al eens; oud met nieuw combineren. Heerlijk.

Laatst zag ik een heel tof bijzettafeltje bij VT Wonen die ik heel erg leuk vond en eigenlijk heel stiekem wel wilde hebben. Alleen: 60 ballen voor een klein tafeltje vond ik teveel van het goede. Uiteindelijk heb ik hem dan ook niet gekocht. Liep ik toch de Action binnen voor iets kleins en zag ik de liefde van mijn leven staan, alleen. Het tafeltje wat ik zo graag wilde, bij de Action. Ik bedacht me direct dat-ie absoluut niet duurder kon zijn dan dertig eurootjes. Ik bedoel, het is de Action mensen. Toen ik bij de kassa kwam om te vragen wat het ding kostte, antwoordde de vriendelijke jongen achter de kassa: “15,95 mevrouw.” Oke, dat mevrouw had wat mij betreft niet gehoeven. Ik bedoel, want hoe ik ook een gat in de lucht sprong wat de kosten betreft, ik had hem liever in de grond gegraven en erin gaan zitten. Mevrouw, hoe durf je.

Je begrijpt dat ik het tafeltje zonder enige aarzeling heb meegenomen, want 15 euro en 95 cent? Dat is natuurlijk een koopje.

Mijn aanwinsten die dag:

Agenda XL: zei ik eerder dat de agenda mij heel erg onhandig leek? Niks is minder waar. Hij is groot en zeer overzichtelijk. Plus, hij heeft een tof printje. Je scoort hem bij de Action voor een lachertje van €1,69. Zelfs als je hem niet gaat gebruiken, kun je hem niet laten liggen.

Bijzettafeltje: je had geen zin om het hele verhaal te lezen en I don’t mind. Dit schatje komt ook bij de Action vandaan. Je koopt hem voor €15,95. Bam.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.