Alle vrouwen komen van Venus, behalve ik.

We horen het te kunnen; meerdere dingen tegelijk doen. Het is zo bepaald en dat is ook de reden dat wij vrouwen van Venus komen. Enfin, meerdere dingen op één moment. Ik ben bang dat ik bovenstaande planeet finaal heb gemist, ik weet zelfs bijna zeker dat er geen een planeet is dat mijn soort fabriceert.

Ik kan bijvoorbeeld niet reageren op whatsappjes. (sorry -echt waar- aan alle mensen die mij vaak berichtjes sturen en die nog steeds wachten op antwoord) Op het moment dat m’n iPhone het uitgilt van geluk, ben ik daar ietwat minder blij mee, want andere shit aan m’n hoofd. Ik lees het berichtje en denk: Zometeen even reageren. Vaak reageer ik of een dag later of gewoon helemaal niet. Laat dat laatste nu steeds vaker voorkomen. Ik kan het moederschap de schuld geven, want voorheen gebeurde dit vrijwel nooit. Maar dat is hetzelfde als je excuseren voor je drammerige kind omdat hij een keer geen Churros krijgt en hij nog nooit zo gillend op de grond heeft gelegen. Bullshit. That shit happens. Dus fuck Venus want ik heb hem nog nooit gezien. Ik ken alleen de grote- en kleine beer. En het steelpannetje.

Over steelpannetjes gesproken. Laat ik daar nu ook net moeite mee hebben. Kokkerellen en door het minste of geringste afgeleid zijn. Een vriendin die belt omdat ze zich verveelt in de auto en ik daarin meega. En bedankt, m’n pasta is niet meer zo al dente als ik in m’n hoofd had, om nog maar te zwijgen over de saus. Of de droger leeghalen terwijl er iets op staat. Vervolgens onderweg naar boven allerlei leuks tegenkomen, iets langer boven blijven en zwarte hamburgers op tafel toveren. Been there, done that.

Zo ook met m’n blog. Ik neem me voor om elke week tweemaal te posten maar dat is één ding. Het nakomen is een cruciaal puntje om een voornemen ietwat meer kracht te geven. Maar, je raadt het al, die afleidingen, he. Maar nu. Nu wil ik het toch nog een keer proberen: m’n belofte nakomen. Ik heb Venus gevonden, zeg ik je. Ik zweer hierbij dat ik elke week tweemaal iets zal posten. Benieuwd hoe lang ik op dat godvergeten Venus blijf zitten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.