Webshop top 5

Het begon in augustus 2014; als een debiel zocht ik op Instagram naar leuke webshops want ik wilde voor de beeb leuke kleding hebben. Nu hebben winkels als H&M en ZARA wel de nodige leuke items, maar ik wilde wat aparter. Iets gekker en gewaagder. Nu zijn we bijna twee jaar verder en ik doe het nog steeds, dat zoeken naar leuke webshops. Bij de een koop ik wat meer als bij de ander. Soms heb ik er nog nooit gekocht maar vind ik de shop wel erg leuk. Doe wat je ermee doen wilt. Mijn webshop top 5.

LUCKY NO 7.

Deze shop kwam ik als eerste tegen in mijn zoektocht naar stoere jongenskleding. Volgens mij is dit ook wat ik gegoogled heb in het begin. Enfin. Lucky no. 7! Een stoer label van Neerlandse komaf. Risma Bachoe zette iets cools neer voor jongens, maar het leuke is dat de kleding ook door stoere meiden gedragen kan worden. Mijn favoriet van deze shop is de bandit onepiece. Ik heb hem dan ook driemaal besteld, zodat Jaxx hem langer aan kon, oeps. (Wat ik van tevoren niet wist, was dat hij ooit model zou staan voor dit super leuke merk. Wat was dit cool.

HIPPEBEEBJES

Deze shop heeft van alles wat en niet alleen voor kinderen. Ook de mama’s kunnen hier leuke items scoren voor een betaalbare prijs. Dat is dan ook het leuke van deze webshop. Het is ontzettend betaalbaar, waardoor je soms even vergeet dat je al van alles in je winkelmandje hebt liggen. Het bomberjack voor Jaxx heb ik kunnen scoren voor een bedrag van €24,95. Als dat niet leuk shoppen is, weet ik het ook niet meer. Ja, Hippebeebjes is wel een van mijn favorietjes. (PS: Jaxx is ook brandrep, yeey)

NIN9

Als ik ergens van hou, zijn het webshops die de items zelf met liefde in elkaar zetten. Als je je bestelling binnenkrijgt, ontstaat er een warm gevoel, alleen al bij het binnenkrijgen van het pakketje. NIN9 is er zo een. Alles wordt met zorg en liefde in elkaar gezet en alleen de verpakking zorgt er al voor dat je denkt dat je jarig bent. De broekjes blijven mooi en vallen goed. Dit is zo’n webshop waar je zeker eens moet kijken

TINYMOON

Deze webshop ontdekte ik toen ze modelletjes vroegen en ik het bericht via Facebook gedeeld heb zien worden. Uiteraard heb ik Jaxx ook opgegeven als model, wat hij vorig jaar dan ook is geweest. Maar de reden dat ik dit deed was omdat ik verliefd was op de broekjes. Tinymoon heeft voor ieder wat wils: leggings voor de meiden, dropcrotch broekjes en harems voor de echte stoere binken. De stoffen zie je absoluut niet overal en de broekjes zijn ook net even iets anders.

KRIJTWIT

Ik ben een sucker voor zwart/wit. Ik geef het absoluut toe. Daarom vind ik Krijtwit zo leuk. De foto’s op Instagram zorgen ervoor dat je er wilt bestellen  Bovendien hebben ze het hele pakketje op de website: kleding, schoenen en accessoires. Wat wil een moeder nog meer? Je kunt bij deze webshop gewoon in één keer klaar zijn en dat is een hele fijne gedachte. Als je hier nog nooit hebt gekeken is dit zeker de moeite waard.

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.