Ootd; olé

Kleren maken de man, euh, beeb. Daar waar ik eerder schreef dat ik een koopziekte heb, ontkom ik er niet aan de outfits daadwerkelijk te plaatsen. Op instagram zien mijn volgers al dagelijks wat mij bezighoudt in foto’s. Vandaag zal ik de eerste ootd, ofwel: outfit-of-the-day posten. Dit zal tweemaal in de week gebeuren en uiteraard krijgen jullie te zien waar alle goodies gescoord kunnen worden.

Jas: Hippebeebjes, broek: krijtwit, shirt: Tumble n dry, schoenen: Nike Airforce 1

Soon: mijn webshop top 10!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.