De een houdt van kleiduiven schieten, ik van kleding.

Het is een ziekte, daar ben ik heilig van overtuigd. Er gaat geen week voorbij dat ik geen winkels vanbinnen bekijk. Helaas voor m’n felgele portemonnee -welke op een heuse Michael Kors lijkt maar als je hem omdraait hij gewoon van Primark blijkt te zijn, maar dat terzijde- gaat hij ook geregeld open om m’n welverdiende duiten naar de andere zijde te helpen.

Bovendien vind ik het belangrijk om er leuk uit te zien. Ja, nou en. De een houdt van kleiduiven schieten, ik hou van kleding en alles wat erbij hoort.

Toen ik zwanger was ontpopte er een heel ander persoon. Afschuwelijk vond ik haar. Echter wel lekker makkelijk. Geen make-up, joggingbroeken the size of Kim Kardash’s achterwerk, sneakertjes. En begrijp me niet verkeerd, ik hou van sneakers, alleen niet in die combinatie. Bekenden wisten het zeker. “Jij krijgt een jongetje, want mensen die zich niet zo goed verzorgen tijdens de zwangerschap krijgen meestal een jongen.” En bedankt. Ik wist zonder die opmerking ook wel dat zelfs ‘the Grudge’ het op dit moment nog beter doet. Enfin. M’n gele maat vond het allang best, hij bleef dicht.

Behalve als ik voor Jaxx to be op pad ging. De eerste keer was nadat de echoscopiste het pontificale ding liet zien terwijl ik er toch zeker van was dat ik een meisje meedroeg. Het was zo’n gevoel. Guess again, vriendin. Om eraan te wennen ging ik diezelfde dag maar eens op de jongensafdeling kijken. En daar ging ik, all in. Meneer had al een inloopkast vol en hij was er nog niet eens. Nu hij al ruim 14 maanden op deze aardkloot rondhobbelt, want dat doet-ie, ben ik alleen maar meer gaan uitgeven. Met een winkelmand vol zooi, vraag ik me dagelijks af wanneer het minder zal worden. Want dat een kind van bijna 15 maanden zo pak ‘m beet 25 paar schoenen heeft, is niet ok, snap je wel.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.