Stijlende borstels en pluizig haar

Zondag was het zover. De Proefparade stond gepland en Nicole (meisje eigenwijsje en mijn vriendinnetje) had mij gevraagd of ik mee wilde. Uiteraard hoefde ik daar geen tweemaal over na te denken en zei vrijwel direct volmondig ja. Na een heerlijke verjaardagslunch – ja, ik was vorige week jarig-, was het tijd om een stevige pas in te zetten richting de Herengracht.

Dit beauty evenement was mijn eerste en daarom reuze spannend. Ik ben het bloggen langzaam weer aan het oppakken en dit leek mij een geschikt evenement om naartoe te gaan. Hij vond plaats in tassenmuseum ‘Hendrikje’ in Amsterdam. Een perfecte locatie, al zeg ik het zelf. Tenminste, het is maar net hoe je het bekijkt. Voor mij is zo’n museum, waar je ook tassen kunt kopen, funest. Zet een tassen verslaafde -yours truly- in het souvenirwinkeltje en ze wil er eigenlijk niet meer weg zonder tas. En laten die tassen nu net minimaal tweehonderd eurootjes kosten. Of je moet die lelijke sleutelhanger willen hebben. Een tas. Dat dan weer wel. Ik was als een kind in een snoepwinkel; hyper all over the place.

De dag zelf was zeer geslaagd en ontzettend goed geregeld door Mr. Goodiebag. Dito naam op Facebook dus mocht je een keer tijd hebben, neem er zeker eens een kijkje. Er waren veel leuke merken (Anastasia Beverly Hills, Cachet cosmetics, Moschino, Blezi), gezellige mensen en gave goodies. Een van de toffe gifts was de EliteBrush. Een borstel waar ik in eerste instantie heel sceptisch tegenaan keek. Ik kende het. Tenminste, ik kende de filmpjes die ik tegenkwam op Facebook. En ik? Ik geloofde geen snars van dat apparaat. Een borstel én stijltang in één. Mensen die mij kennen weten dat mijn haar een regelrechte ramp is. Een briesje van klein formaat kan er al voor zorgen dat mijn coupe verandert in troep. Regen helpt mijn lokken de vernieling in (lees: pluizig like he
ll) en heb ik net gedoucht? Dan krijgt een stijltang mijn haar, zelfs niet op 230 graden(!), niet in een volwaardig kapsel. Ik kon daarom niet anders dan een sceptische blik werpen op een borstel die gouden bergen belooft.

Ik zou Jennifer niet wezen als ik ze geen kans zou geven het tegendeel te bewijzen. En dat deden ze. Of in ieder geval, de borstel. Enfin. In nog geen tien minuten was het gepiept. De EliteBrush ging door mijn haren en liet ze perfect achter. Alsof ik net bij de kapper vandaan kwam, zo in shape. En ik? Ik kan nu al niet meer zonder dat ding!

image

image

(Outfit- tas: Zara – shirt en vest: dito winkel – schoenen: Adidas Stan Smith)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.